Muista pakata mukaan juustohöylä

Terveiset Suomen syksystä! Kukapa olisi uskonut, että muuttomme etenee hiuksianostattavan nopeasti kun alkuun päästiin. Nykäisy Izmirin hautovasta elokuusta keskelle Espoon raikasta syksyä tapahtui niin nopeasti, ettemme ole tainneet vielä tytön kanssa ymmärtää olevamme täällä jäädäksemme. Kuuntelen öisin hiljaisuutta, ja ihmettelen päivisin hiljaisuutta. Lillumme välitilassa, jossa tekee mieli ostaa kaupasta päättömästi unohtuneita makuja ja soittaa päivittäin suomikavereille ja varmistaa olevansa oikeasti täällä. Tuijottelen jääkaapin tuotteita joka aamu yhtä ihmeissäni, ja säpsähtelen postin pudotessa luukusta sisään. Tuijottelemme parvekkeella istuvien oravien kanssa toisiamme yhtä kummissamme.

 

Turkkia emme ole ehtineet vielä kaivata, ainoastaan sinne jäänyttä miestä ja koiraa, jotka pakkaavat kotia ja saapuvat myöhemmin. Suomessa meitä odottaneet ystävät ja läheiset ovat olleet kultaakin kalliimpia, ja pitäneet meidät ruuassa, lämmössä ja viitoittaneet tietä kuinka asioita hoidellaan yksi kerrallaan. Sähkösopimus, vakuutukset, verokortti, vuokranmaksu, kela ja monet muut asiat ovat hoituneet helposti sähköisesti. Suomessa asioiden hoitaminen on uskomattoman sulavaa, ja palvelun taso joka instanssissa laadukasta. Ei draamakohtauksia virastoissa, jotta asiat saadaan nytkähtämään eteenpäin eikä useiden lippulappujen leimauttamista virkamiehillä. Perin kummalliselta tuntuu myös se, että virastoissa vastataan puhelimiin ja sähköpostiin salamannopeasti, eikä kukaan pyri pallottelemaan asiaamme toisen viraston hoidettavaksi. Asiat tuntuvat sujuvan niin helposti, että pohdin alkaako haasteiden vähyys jopa tympäisemään?

Vuosien varrella pääkaupunkiseutu on muuttunut uskomattoman kansainväliseksi. Tyttärelleni eri kulttuuritaustaisten värikkyys on todellinen shokki, sillä Turkissa olemme eläneet hyvin monokulttuurisessa ympäristössä. Nyt naapureinamme on sukunimien perusteella muitakin monikulttuurisia perheitä meidän lisäksi. Turkista tultuamme olemme pysytelleet parhaimman mukaan karanteenissa, joten tutustuminen paikkoihin alkaa vasta ensi viikolla. Ensimmäiset yöt vietin miettien mitä kaikkea unohdin pakata kotoa mukaani, myös sen juustohöylän, jota olin pitkään itselleni muistutellut. Viime yöt olemme säpsähdelleet kuuntelemaan hiljaisuutta, missä ihmiset ovat?

Tytön koulumatkaa on harjoiteltu jo muutaman kerran. Pieniä teitä ja osittain metsäreittiä kulkiessamme en voi olla vertailematta sitä tytön reittiin Izmirissä, jossa lapset on saatettava kouluun vaarallisen liikenteen ja olemattomien turvallisten kadunylityspaikkojen vuoksi. Ruokamarkettin tarjonta on pöyristyttävän monipuolinen, mutta ainakin tälläiselle turkkilaisiin selkeisiin jogurttihyllyihin tottuneelle perustuotteiden etsiminen tuottaa välillä tuskaa. Kaikkea on modifoitu kymmeniksi erilaisiksi tuotteiksi, joiden seasta yritän etsiä jotain tuttua ja turvallista. Muistikirjani on täyttynyt nopeasti kaikesta muistettavasta, ja puhelimen muistitila vilkkuu punaisena. Suomi on täynnä sovelluksia ja sähköisiä asiointiväyliä, joiden oppimiseen on hyvä käyttää osa karanteeniajasta.

Turkin inflaation ja yhteiskunnan epävarman tilan jälkeen Suomi tuntuu vihreältä syliltä, jossa asiat hoituvat puoliksi itsestään. Sähköt saadaan uuteen kotiin puolessa päivässä, vuokranvälitystoimistosta tiedustellaan tarvitsemmeko apua vielä jossain ja vakuutukset hoituvat hetkessä. Olen kysynyt monesti että oliko kaikki nyt varmasti tällä selvä? Yhtä monesti olen pyytänyt asioiden selvittämistä rautalangasta ja kysellyt samaa asiaa monesti. Yritän muistella millaista Turkkiin sopeutuminen aikoinaan oli mutta muistan ainoastaan ettei se ollut tälläistä.

Suomi on kävelijän ja pyöräilijän paratiisi. En edelleen ymmärrä kuinka voimme asua lähellä pääkaupunkia ja kuitenkin metsien kupeessa. Olemme ottaneet takaisin koronan aikana menetettyjä lenkkejä tutustuen uusiin maisemiin. Moni pelottelee marraskuun loskalla ja pimeydellä mutta luulen sellaisien asioiden olevan meille sivuseikkoja. Laitemme kumpparit jalkaan ja käännämme katseen kohti räntää ja tuulta, tervetuloa syksy ihan kaikkine mausteineen! Ikävöimme Izmirin lahtea, sen ihmisiä ja kujia kissoineen sitten myöhemmin mutta nyt on aika opetella takaisin suomalaiseksi.

 Kommentit

 1. Kiva oli lukea tätä postausta,ja myös ihanaa kuulla että muutto on sujunut hyvin,ja alatte kotiutua❤️
  Muistan tuon väliltila-tunteen,samaa tunsin minä kun aikoinaan muutin takaisin Suomeen pienen poikani kanssa.Ja tosi mahtavasti sujuivat kaikki asioiden hoitaminen,se on tosiaankin helppoa Suomessa. Oikein hyvää syyskuuta teille❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael ja olemme nauttineet alkusyksyn säästä ja humisevista metsistä ❤

   Poista
  2. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
   Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

   * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
   * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
   * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
   * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
   * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

   Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

   * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
   * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
   * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
   * Joustavat lainaehdot.

   Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

   Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

   Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

   Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

   Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

   Lämpimät terveiset
   Claudia Klein

   Poista
 2. Siellä te nyt sitten olette. Tiedätkö, milloin miehesi pääsee luoksenne? Toivon, että jatkat kirjoittamista, vaikket enää ulkosuomalainen äiti olekaan. Kun luin ensimmäisiä mietteitäsi Suomeen paluusta, hihittelin, koska takuulla samoihin asioihin kiinnittyisi omakin huomioni. Meidän muuttomme on toivon mukaan tammikuussa - Perun koronatilanne on aivan kamala: palkkoja leikattu, kerjäläisten määrä kasvanut, koulut jatkanevat etänä vielä ensi vuoden, monet sairaalat romahtamispisteessä... Maan epävakaus ei houkuttele jäämään ja katsomaan, miten kauan hyvä tuuri jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies koiran kanssa tulossa marraskuussa. En yhtään ihmettele, että olette muuttamassa. Latinalaiseen Amerikkaan koronalla on ollut järkyttävä vaikutus 😣

   Poista
 3. Voi miten mielenkiintoista. Toivottavasti jaksat raportoida paluumuuttajuuden vaiheista. Ja kun itse rämmin marraskuun pimeyden ankeudessa, imen sitten toivottavasti voimaa sinun positiivisemmasta kokemuksesta:). Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan aiemmin en ole kärsinyt kobin paljon pimeydestä vaikkei loska-aika suosikkeja olekaan, toisaalta jatkuva helle tekee arjesta myös monin tavoin haasteellista. Katsotaan kuinka eka syksy sujuu.

   Poista
 4. Tervetuloa ja toivon minäkin, että jatkat blogisi pitämistä. Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. Varmaan aika moni pitkää pimeää talvea odottava suomalainen ajattelee samaa, mitä kerrot jo sinullekin ihmetellyn, että onpa kamala aika muuttaa takaisin. Juuri näinä aikoina, entiseen normaaliaikaan kaikki Espanjassa puoli vuotta asuvat eläkeläiset lähtivät sinne muuttolintujen kera. Onneksi meillä on tämä hyvin toimiva yhteiskunta, lämpimät asunnot etc. Se vähän kompensoi, varsinkin näinä aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomioni kiinnittyy varmasti asioihin, joita moni ei enää arjessa huomaa. Sujuvuus, helppous ja luonto ovat ilahduttavia asioita.

   Poista
 5. Tervetuloa Suomeen! Toivottavasti sopeuduttu hyvin ja asiat sujuvat hyvin jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa!
  Olisi hauska lukea lisää siitä, miltä muuttajasta tuntuu. Koko vuoden tulee todennäköisesti uutta ja erilaista entiseen verrattuna, vuodenajat, juhlat jne. Tytön koulun aloittamisesta olisi myös kiva lukea, samoin miltä miehestäsi tuntuu elämä täällä.

  VastaaPoista
 7. Vai nyt se muutto sitten tapahtui, kuullostaa jännittävältä uudelta alulta.
  Tervetuloa Pohjolaan, toivottavasti saamme päivityksiä niin sinun arjesta ja miten tyttären koulu on alkanut suomen kielellä. Miten hän on muuten suhtautunut muuttoon kun kaikki tuttu jäi Turkkiin ?

  VastaaPoista
 8. Espoo vaikuttaa todella mukavalta paikalta. Kävin siellä ystävän luona kyläilemässä. Paljon luontoa ja kivoja ulkoilupaikkoja. Suosittelen brunssia Mezzassa!

  VastaaPoista
 9. Voisit kirjoittaa että miten tyttären koulu on alkanut. On varmasti erilaista kuin Turkissa.
  Tervetuloa Suomeen.

  VastaaPoista
 10. Hei rouva ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä meille sähköpostia suoraan WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua parantamaan pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteitasi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla.

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista
 11. Piti tulla kamalien uutisten takia tarkistamaan olisiko täällä blogissa jotain. Huojentavaa, että olet tyttäresi kanssa turvassa Suomessa ja toivottavasti myös Izmirissä olevat läheisesi ovat kunnossa ❤️ T pitkäaikainen lukija

  VastaaPoista
 12. Vihdoin ehdin tänne bloginkin puolelle lukemaan kuulumisia, tuolta Ulkosuomalaisten Blogit-ryhmästä olen niitä silloin tällöin bongannut. Voin tosiaan kuvitella kontrastin Suomen ja Turkin välillä. Toivottavasti paluumuutto menee kaikin puolin sujuvasti

  -Noora
  https://wonderworldofnoora.com/category/ulkosuomalainen/

  VastaaPoista
 13. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
  Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

  * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
  * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
  * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
  * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
  * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

  Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

  * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
  * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
  * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
  * Joustavat lainaehdot.

  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

  Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

  Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

  Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

  Lämpimät terveiset
  Claudia Klein

  VastaaPoista
 15. Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista
 16. Hyvää uutta vuotta, tervetuloa vuoteen 2021. Voit hakea vain 2%: n korkoista lainaa NOVA GLOBAL FINANCE -yhtiössä aloittaaksesi vuoden.

  Haluatpa antaa elämäntavallesi vauhtia tai sinulla on odottamattomat kustannukset, NOVA GLOBAL FINANCE -laina on kustannustehokas tapa toteuttaa se.

  Nova Global Finances on joustava: voit lainata jopa 10 miljoonaa euroa sopivalla takaisinmaksuaikalla 1-30 vuotta. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja lainojen vakauttamislainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 2 prosentin korolla.

  Mitä saat:
   Välitön pääsy varoihisi hyväksynnän jälkeen
  Kilpailukykyiset korot
   Joustavat takaisinmaksuehdot
   Mahdollisuus maksaa lainasi nopeammin (ylimääräiset maksut vähentävät lainan pääomaa)
   Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
   Voit hakea lainaa omaan sopivaan paikkaan ja aikaan

  Kuinka hakea:
  Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa! Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Nova Global Finances -sovelluksesta ja tarvitsevat lisätietoja HAKEMISESTA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (novaglobalfinances@gmail.com) TAI ota yhteyttä herra Elliotiin whatsApp: +31642117819 saadaksesi lisätietoja ja suulliset tiedotukset. Yleiset ehdot.

  VastaaPoista
 17. Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

  VastaaPoista
 18. caroline18@champlin.com wachtwoord: caroline7793h3
  kgorczany@windler.info wachtwoord: kgorczany7237
  okuneva.daniela@vonrueden.com wachtwoord: 27934madisyn
  gaylord.madisyn@dietrich.org wachtwoord: lordsky2882
  ldickens@hickle.biz wachtwoord: chickenengland7263
  grady.lura@schaefer.com wachtwoord: gradymiura27
  burnice.abernathy@hirthe.org wachtwoord: burnicenikki11
  marcia13@bartoletti.org wachtwoord: marcianolucky67
  dooley.benedict@sauer.com wachtwoord: dooleychick6599
  hpfannerstill@reichel.com wachtwoord: playboyrich98

  alle PayPal-accounts zijn gratis en het geld is nog steeds actief.Als u niet kunt inloggen, is het wachtwoord mogelijk gewijzigd door andere bezoekers. Om de laatste updates van de PayPal-hack te krijgen, kunt u een bladwijzer maken voor deze website

  Tags
  gelekte paypal, gelekte paypal 2020, gelekte paypal-accounts
  Neem contact op met Kelvin Ericksson (lee.jerry5555@gmail.com)
  WhatsApp +3197005033695

  VastaaPoista
 19. Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447883183014

  VastaaPoista


 20. Älä huoli, olemme täällä sinua varten! Tarvitsetko pikalainaa liiketoimintaan tai maksamaan laskuja 2% korolla? Tarjoamme yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamislainaa jne. riippumatta luottotiedoista. Tarjoamme rahoituspalveluja lukuisille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Lainamme enimmäiskesto on 1–30 vuotta, lainamme vaihtelee 5 000 eurosta (viisituhatta dollaria) 50 000 000,00 euroon. (Viisikymmentä miljoonaa euroa). Lainaamme myös Yhdysvalloissa dollaria, euroa ja puntaa! Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: +16892107004

  VastaaPoista
 21. Hei Tarvitsetko pikalainaa rahoitustarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkistusta ja tarjoamme 100% ulkomaisia lainatakuita siirtoaikana. Lainasimme myös minkä tahansa valuuttalainan, jonka korko oli 2% kaikista lainoista. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit