Blogger recognition award jatkaa matkaansa eteenpäin!


Sain tunnustuksen Kukkapilliltä ja Yksikseltä, kiitos! Molempien blogit ovat niiden joukossa, joita seuraan tiiviisti. Vuosien aikana monista blogeja on tullut osa arkea ja haluan tietää mitä Satulle, Yksikselle, Saaralle, Helenalle tai Nealle kuuluu joten teen muutaman kerran viikossa matkan blogimaailmassa.

 

Tunnustuksen säännöt:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Aloitin bloggaamisen vuonna 2012 joulukuussa kun tyttö oli pieni ja Ankarassa satoi ennätyspaljon lunta. Kotiäitinä oleminen oli uusi juttu ja tytön kasvaessa kodin seinät, pienet piirit ja arki alkoivat toisinaan kaatua niskaan. Bloggaamisen kautta löysin monia muita ulkosuomalaisia, jotka painiskelivat samojen asioiden kanssa. Ajoittainen ulkopuolisuuden tunne kahdessa maassa, kotiäitiyden hyvät ja huonot sekä kulttuurien törmäykset. Tuli tarve kirjoittaa suomeksi ja ylläpitää omaa äidinkieltä samalla kun pohdin tytön kaksikielisyyttä. Blogi on matkannut mukanani tytön kasvaessa juuri kävelemään oppineesta esikoululaiseksi, Ankarasta Izmiriin, kotiäidistä uusiin työkuvioihin. Turkin ylä- ja alamäissä, uusissa tuttavuuksissa, arjen iloissa ja suruissa.

Blogin kirjoittaminen on jokaiselle oma henkilökohtainen savotta, joku tekee sitä työkseen toinen harrastuksekseen. Itselleni blogi on vuorovaikutusyhteisö, jossa saan jäsennellä ajatuksia, miettiä kielioppia ja kielikuvia. Luen itse blogeja, joista välittyy aitous ja ilo. On ihanaa kun blogi on kirjoittajan näköinen, se ei välttämättä keiku top kympissä mutta tuo minulle iloa. Aiheetkin voivat vaihdella elämäntilanteen mukaan, niin ne tekevät minullakin.

Kukkapilliä ja Tahdon Asioita -blogeja olen lukenut useamman vuoden. Nautin molemmissa juurikin siitä että ne ovat omanlaisia tuotoksia ja kirjoittajat antavat niihin palan itseään. Jatkan matkoja tuttuihin osoitteisiin, tässä 10 blogia, joille tunnustus matkaa!

Matka Maailmalle
London & Love 
Adana'dan
Pinon päällimmäinen
Marja maailmalla
Wanderlustmanaged Algeria lapsiperheen silmin
Kirjeitä Kairosta
Peikkokukkulalla Chilen taivaan alla
Kasehege Ankarassa


Kiitos kaikille kanssabloggaajille siitä, että jaksatte kirjoittaa ja haluatte jakaa ajatuksianne ja tuntojanne. Jatketaan!


Kommentit

 1. Sinä oletkin siinä mielessä erityinen, että olen saanut seurata blogiasi ihan alusta asti. Monia iloisia blogivuosia sinulle edelleen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta - tästä tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, sain vihdoin aikaiseksi vastata haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 4. Sait vielä minultakin tämän tunnustuksen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit