Haaste humanistimutsilta ja kuvia Vietnamista


Kiitä haasteen antajaa:

1. Sain humanistimutsilta haasteen jossa olikin pähkäilemistä, kiitos siitä!

2. Kerro kahdeksan asiaa itsestäsi:

 • En ole koskaan ollut kummoinen kahvinjuoja, ainoastaan jos pääsen kahvilaan tilaan mielelläni herkkukahvin, muuten tarvitsen aamulla haudutettua teetä ja miehen kanssakin keittelemme harvasen ilta pannullisen, teen juonnin suhteen olen siis ihan paikallistunut.
 • Minulla saattaa roikkua vessapaperipala kengänpohjassa tai olla paita koko päivän vääripäin, en myöskään kiinnitä muissa ihmisissä huomiota yksityiskohtiin, olen surkea huomaamaan uusia hiusvärejä tai vaatteita, onneksi mies katsoo vähän touhujeni perään.
 • Rakastan pizzaa, voisin syödä sitä huomattavasti useammin kuin onneksi syön, vuosikausia on väännetty oikeanlaisen pohjan jäljillä, nyt ollaan aika lähellä.
 • Olen lapsen kanssa aika suurpiirteinen, en ruoski itseäni vaikka hampaidenpesu ja d-vitamiini unohtuvatkin toisinaan, meillä saa kiipeillä ja ruokaa tiputtaa lattialle.
 • Olen surkea käsitöissä ja kukkien kanssa, kummankaan suhteen ei riitä kärsivällisyys.
 • En ole ääripäiden ihminen juuri missään, ihan kaikessa kultainen keskitie on minun juttuni. Kavahdan jyrkkiä mielipiteitä, kuntoilen mutten rehki ja yritän nauttia kaikesta kohtuudella.
 • Minulla on lyhyt pinna mutta se venyi aikoinaan matkaoppaan töissä niin etten nykyään enää räjähtele.
 • Sää ei vaikuta millään lailla mielialaani, pimeys, loska, sade, helle...kaikki käy.

3. Vastaa haastajan 8 kysymykseen

 1. Missä ja miten haluaisit asua?


Haluaisin asua lähellä merta ja mielellään myös vuoria, Turkin länsirannikolla sopivan matkan päässä Izmirin kaupungista, jotta palvelut olisivat ulottuvilla. Asuisin mielelläni pienessä paikassa, missä olisi kiva liikkua luonnossa ja jokainen naapuri tuntisi toisensa. En haaveile omakotitalosta vaan mieluusti asuisin pienkerrostalossa, pihakerroksessa, josta pääsisi suoraan omalle pienelle suojaiselle pihalle, uima-allas taloyhtiössä olisi kiva.

 2. Kuka on vaikuttanut eniten maailmankuvaasi? Miten?

Huh miten vaikea kysymys! Ekana mieleen tulee mamma eli äidinäiti, jonka kanssa vietin lapsuudessa todella paljon aikaa, ihailen häntä ja ainakin toivoisin perineeni jotakin häneltä. Varmasti myös omat vanhemmat ja moni matkan varrella tapaamani ihminen on vaikuttanut maailmankuvaani. Maailmani on muuttunut musta-valkoisesta harmaan kaikkiin sävyihin, erityisesti ulkomailla asuttujen vuosien aikana.

3. Millaista autoa ajat?

En minkäänlaista, minulla on kortti ja olen ajanut paljonkin ennenkun muutimme Ankaraan, nykyisin liikun taksilla tai julkisilla, useimmiten jaloilla.

4. Minne matkuistaisit jos lähtö olisi kahden tunnin kuluttua ja kohde vapaasti valittavissa? Miksi?

Matkustaisin Lappiin, haluaisin viedä lapsen ja miehen sinne talven ihmemaahan, toinen vaihtoehto  Vietnam, jossa olisi takuuvarmaa lämpöä ja ihanaa ruokaa. Poden jatkuvaa ikävää jonnekin Aasian maista.


5. Mikä on tyhmintä, mitä teit vuoden 2012 aikana?

Tein varmasti paljonkin tyhmää mutten näköjään mitään ylitse muiden koska mitään ei tule mieleen. Muutaman kerran olisin voinut laskea sataan ennen hermostumista ja miettiä ennenkuin avaan suuni.

6. Mikä on parasta mässyä?

Pizza tietenkin, tästä ei keskutella.

7. Mitä vetäisit eilen lounaaksi?

Tonnikala-kasviskiusausta, tyttö irvisteli sille jo edellisiltana ja sai makaroonilootaa.

8. Minkä toivoisit olevan elämässäsi toisin?

Toivoisin että miehelläni olisi enemmin vapaata, keksisin tulevina vuosina tavan yhdistää työnteko kotona olemiseen ja että meillä olisi aikaa tehdä useammin reissu Suomeen.
Kiitos kivasta haasteesta humanistille, en keksi enää uusia kysymyksiä, sillä olen niillä vasta ahdistellut muutamia bloggaajia. Ken haluaa, saa tämän poimia omaan blogiinsa vapaasti!

Kuvat postauksessa ovat Vietnamista matkaopasajoilta, sinne olen haaveillut matkustavani takaisin jo pitkään.

Kommentit

 1. Näitä vastauksia oli kiva lukea,ja opin,että olet ollut matkaoppaana;D Hih,ensimmäisen kysymysryhmän kakkoskohta hymyilytti;D Joskus on mullekin tapahtunut tuollaista,siis tuota vessapaperinpalaa kengänpohjassa;D

  VastaaPoista
 2. Yaelian: Aika kultaa muistot, ne oli hyvia aikoja ne matkaopasajat :) Olen aika hompsantuusa ja olen yrittanyt opetella vilkaisemaan peiliin ennenkun juoksen ulos.

  VastaaPoista
 3. Hee, kiva kun jaksoit pähkäillä ja pohtia! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit