Painekattilareseptejä

Muistan mammani käyttäneen painekattilaa 70-luvulla, sen jälkeen tuosta pelottavasta masiinasta ei mielikuvia juuri ole, ennenkuin saavuin Turkkiin. Keittiökaupoissa, mainoksissa ja turkkilaisissa kodeissa, joka paikassa kunniapaikalla tuntui olevan painekattila. Sihisevän, höyryä päästelevän masiinan käyttö tuntui vieraalta ja pelottavalta, kuluikin vuosia ennenkuin omani hankin. Alun takkuilun jälkeen painekattila ja minä tullaan hyvin juttuun enkä osaisi enää olla ilman puhisevaa ja sihisevää kattilaani.


Painekattila on loistava sen nopeuden ja energiansäästön kannalta. Kaikki valmistuu nopeasti ja ilman vahtimista, kun kansi on kiinni ja paine päällä voi keskittyä muihin hommiin, sihinästä kyllä kuulee, että keittiössä on kaikki reilassa. Aiemmin välttelin padassa haudutettavien ruokien tekoa hellalla, sillä moni tuotos paloi helposti pohjaan ellei sitä hämmennellyt tasaisin väliajoin. Painekattila toimii loistavana hauduttajana, osassa ruuista sipulit ja vaikkapa lihat voi ruskistaa kevyesti ensin, lisätä sen jälkeen nesteet, kasvikset ja mausteet ja laittaa kannen päälle, ruoka hautuu ikäänkuin uunissa mutta vähällä energiankäytöllä ja ilman jatkuvaa tarkkailua. Turkissa sähkö on kallista ja tiheä uuninkäyttö näkyy heti sähkölaskussa.

Oma kattilani on paikallinen Karaça-merkkinen 7 l yksinkertainen malli. Kattilassa on 3 painetasoa ja ohjekirjan mukana tulleet suuntaa-antavat kypsentämisohjeet. Kattilasta tulee täyttää aina vähintään 1/3 muttei kuitenkaan liian täyteen, kannattaa muistaa että tietyt ruoka-aineet kuten linssit ja riisit turpoavat melkoisesti kypsymisen yhteydessä. Omassa kattilassani ei ole ritilää vaikka sen voisi hankkia lisäosana, en ole sitä tarvinnut mutta taatusti sekin olisi kätevä vaikkapa kalaa tai täytettyjä vihanneksi kypsennettäessä. Painekattilalla on helppo tehdä terveellisiä ruokia, sillä rasvankäytön voi pitää minimissään

Painakattilalla tehdyt suositummat ruuat ovat meillä:
  • hernekeitto
  • linssikeitto
  • kasvissosekeitot
  • papuruuat
  • keitetty kana ja kanakeitto
  • liha-vihannespadat
Tässä muutamia reseptejä, en ole laittanut painekattilan kiehumisaikatauluja, sillä jokaisessa painekattilassa on omansa, vaihtelevat mallin ja koon mukaan. Tarkista siis aina omasta ohjekirjasta kuinka kauan on kypsennysaika kyseisessä tuotteessa. Muista huoltaa keitintä oikein, puhdista tiivisteet hyvin ja vaihda ne tarvittaessa. Painekattila on turvallinen oikein käytettynä. Kypsymisen loputtua, laske aina paineet ulos, monia kattiloita voi huuhdella kylmän veden alla ja nopeuttaa jäähtymistä.

Keitetty broileri ja kanakeitto

Kaverini kauhisteli vuosia sitten miesystävänsä puuhailuja keittiössä. Apua, se laittoi broilerin perunoiden ja sipulien kera kiehumaan veteen, keitettyä kanaa, ei kuulosta herkulliselta? Suhtauduin kyseiseen ruokaan itsekin aika ennakkoluuloisesti. Ihan turhaan, sillä kyseinen ruoka painekattilassa kuuluu erityisesti talven lempiruokiini. Parasta on oikea kana mutta broilerikin käy ja kypsyy kanaa nopeammin. Idea on se, että kiehuessaan kanasta irtoaa omaa rasvaa liemeen.

Laita kokonainen kana tai broileri painekattilaan, lisää vettä niin että lintu suurimmaksi osaksi peittyy, voit lisätä mieltymysten mukaan kuorittuja perunoita, sipulia, valkosipulia, paprikaa ja persiljasilppua, mausteiksi riittää suola ja pippuri.

Painekattilassa kana pehmenee mureaksi ja kypsyessään se antaa hyvän maun liemeen ja perunoihin. Loistavaa viilenevien iltojen ruokaa. Seuraavaksi päiväksi ruuasta valmistuu loistava kanakeitto, keitoksen tuloksena valmiina on jo kanalientä, puhdista sekaan kanapalat ja halutessasi lisää pikkumakaroonia ja vaikka maissia, paprikaa ja yrttejä, keitosta saa täyteläisen halutessaan kermalla tai kookosmaidolla.


Linssikeitto

Painekattilassa linssikeitto muhenee niin, ettei sitä välttämättä tarvitse enää erikseen soseuttaa. Linssit on ainakin alussa hyvä turvottaa, jotta tietää kuinka paljon ne turpoavat. Itse heittelen usein kattilaan ainekset ja laitan kannen kiinni, noin 20 minuutin kuluttua keitto on valmista. Kansi auki ja syömään.

2 juomalasillista punaisia turvotettuja linssejä
5 juomalasillista kanalientä, kasvislientä tai vettä
2 rkl tomaattipyreetä
1 iso sipuli silputtuna
4 valkosipulinkynttä puristettuina
halutessasi lisää yksi peruna tai porkkana


Broileria ja vihanneksia

Tähän voi vaihdella mieleisiä vihanneksia ja laittaa broilerin tilalle naudan- tai lampaanlihakuutioita, jolloin kypsymisaika on hieman pidempi. Lampaalle ja naudanlihalle sopii loistavasti huikat punaviiniä ja lampaalle erityisesti tuore tai kuivattu minttu.

2 isoa broilerin rintapalaa ( n. 1 kg) paloiteltuna
1 iso munakoiso pilkottuna reilun kokoisiksi kuutioiksi
1 iso kesäkurpitsa pilkottuna reilun kokoisiksi kuutioiksi
1 paprika paloiteltuna
2 perunaa pilkottuna
muutama valkosipulinkynsi rouheina paloina
vettä niin, että seos peittyy
1 rkl tomaattipyreetä
pippuria
suolaa
oreganoa
paprikamaustetta

Laita kattilaan öljyä ja kuumenna, lisää kanapalat ja ruskista kevyesti, lisää tomaattipyree ja kaikki muut ainekset, sekoita ja kansi kiinni ja puhisemaan.

Kuru fasulye eli turkkilainen papupata

200 g valkoisia kuivia papuja liotettuna yön yli
2 rkl tomaattipyreetä
1 iso sipuli pilkottuna
turkinpippureita maun mukaan (chili käy hyvin)
lihapaloja (luiset käyvät hyvin, kasvissyöjälle porkkanaa)
voita tai öljyä
vettä reilusti niin, että kaikki peittyy kunnolla
suolaa
pippuria

Tätä herkkua meillä tuskin enää kukaan tekisi ilman painekattilaa! Kuinka rasittavaa vahtia pitkään kypsyvää keitosta hämmennellen ja vettä lisäten ja mikä harmi jos homma palaa pohjaan. Rasva tai öljy kattilaan ja sipulisilppu sekaan, kuullota ja lisää lihat ja tomaattipyree, pyörittele ja lisää kaikki muu. Kansi kiinni ja pörisemään. Tämä saa hautua kunnolla ajan kanssa.

Hyviä paineita! Kysy jos on kysyttävää!

Kommentit

  1. Ihan valtava kiitos tästä postauksesta! Taidanpa uskaltautua kokeilemaan miehen ostamaa painekattilaa. Ajansäästö houkuttelee kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ajansaastö ja helppous ovat painekattilan parhaimpia puolia, ruoka hautuu hyvin ja lihasta tulee mureaa.

      Poista
  2. Voi ihanuus! Mielettömiä herkkuja. Minun ranskalainen anoppini on painekattilan ahkera käyttäjä. Mä en ole vielä uskaltanut, mutta ehkä pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman painekattilaa jaisi moni ruoka meilla tekematta, padan aaressa seisoskelu ei usein kiinnosta eika siihen ole aikaakaan. Painekattila on helppo kayttaa kun siihen tottuu.

      Poista
  3. Minulla ei ole painekattilapelkoa, mutta tykkaan kokatessa tutkia ja sorkkia kypsyvaa ruokaa vahan valia. Eli tuo kattilan ideologia ei oikein tunnu minulle sopivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tata ei voi sorkkia ja maistella kypsymisen aikana mutta toki voi mausteita myöhemminkin lisailla, mina taas en jaksa hammennella kattilaa joten tama helpottaa kummasti elamaa.

      Poista
  4. Kah, minun klipsuni! Ja ahkerassa käytössä täälläkin. Hyviä ohjeitakin annoit, lisään vielä yhden, älkää tehkö kuten minä. Olen vienyt pojallenikin tuliaisina joskus painekattilan (toisen mallisen irrotettavalla höyrykorkilla) ja kerran sitten kokkailin sillä suomalaisessa keittiössä. Unohdin, että siellä ei olekaan kaasuhellaa, sähkölevy tietty pysyy kuumana vaikka kuinka katkaisunappulan vääntäisi nollille. En siis nostanut kattilaa pois levyltä vaan nappasin korkin auki ja tomaattisoossit pyörivät vauhdilla ympäri valkoisen keittiön seiniä.. oli sotkussa siivoamista. Ottakaa siis se kattila pois levyltä ennen kuin päästätte höyryt pihalle, vaikka näissä nykymalleissa ei taida enää sellaisia korkkeja olekaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan lotistava neuvo! Hyva kun kerroit, ei olisi tullut mieleenkaan kun olen kaytellyt painekattilaa vain kaasuliedella, voihan tomaattisoossit....

      Poista
  5. Minunkin anoppini on vannoutunut düdüklün käyttäjä. Juuri tällä viikolla papukeittoa tuntitolkulla keittäessäni mietin, että pitäisikö ostaa painekattila. Ehkä ensi kesänä Turkissa hankin koekäyttöön ja sitten myöhemin tänne Suomeen. Hyvä myös tuo Sirokon huomautus sähköhellan käyttäjille.
    Maukkaita syysiltoja, tänne odotetaan jo lunta.
    t. Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papuruuat jaisi meilla minimiin ilman painekattilaa, palavat helposti pohjaan ja vaativat kuitenkin hauduttelua. Ensi kevaana sitten painekattilaostoksille :)

      Poista
  6. Me katseltiin kanssa tuollaista painekattilaa, kun Suomesta niitä ei taida helposti löytää. Ovat niin harvakseltaan käytössä ilmeisesti. Suurtalouskeittiöissä oli aiemmin sellaiset isot paine-uunit, mutta nekin on poistettu. Suomessa on muutenkin niin paljon paineita...kypsyy soppa ilman kattilaakin, heheheh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa ei taida olla tosiaan kovin paljon tarjontaa painekattiloissa, joskus on sattunut silmaan muutama yksilö isoissa marketeissa.

      Poista
  7. Painekattila on papujen kypsentämiseen ihan ehdoton, jäisi meilläkin varmaan ilman painekattilaa tekemättä. Liharuoat ovat toinen mitä tehdään usein painekattilassa, voisi kokeilla tehdä muitakin joten kiitos hyvistä vinkeistä! Maissintähkien keittäminen käy myös nopeasti ja helposti :)

    Viivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, maissintahkat kypsentyvat nopeasti painekattilassa, nekin taitaisi jaada meilla tekematta ilman sita.

      Poista
  8. Mies oli ostanut painekattilan ollessani suomessa. En edelleenkään ole ylin ystävä sen kanssa, mutta nopasaan sillä pavut kypsyy :D Meillä on varmasti kaikista yksinkertaisin (lue: pelottavin) versio kattilasta, kannen päällä on pyörivä venttiili joka irroitetaan kun paine halutaan vapauttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painekattila vaatii ehka hieman aikaa, ainakin omalla kohdalla kesti aikansa ennenkuin olin sinut sen kanssa touhuamiseen. Alussa tuntui hankalalta arvioida joidenkin ruokien kypsymista ja painevaihtoehtoja mutta nykyisin tykkaan painekattilasta kaikkine etuineen. Meillakin on yksinkertainen versio.

      Poista
  9. Sky World -lainayritys, annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com

    Hyvää päivää herra / olen.

    Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla korkotasoilla määrittäessään lainan määrää, joka on 100 miljoonan dollarin lainavarauksen ja 1 000 dollarin lainan määrä liiketoiminnan kehittämiseen: reuna / liiketoiminnan laajennus kilpailukyky.

    Tarjoamme erilaisia lainoja

    * Henkilökohtaiset lainat (vakuutetut ja vakuudettomat)
    * Liiketoimintalainat (vakuutetut ja vakuudettomat)
    * Konsolidointilaina

    Ei ennakkomaksuja.

    Kiitos, että käytit aikaa tämän ilmoituksen lukemiseen.Lisätietoja ja lisätietoja, lähetä meille sähköpostia tänään

    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com

    Sarah Williams.

    VastaaPoista
  10. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

    Tarvitsetko kovaa rahoitusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

    Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

    Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

    VastaaPoista
  11. Hei,

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja, jotka vaihtelevat 2 000,00 - 100 000 000,00, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkistuksia ja tarjoamme 100%: n takuun ulkomaisille lainoille tämän siirron aikana.

    Annoimme myös lainan kaikilla valuutoilla 3%: n korolla kaikille lainoille .... Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä yrityksen sähköpostiosoitteen kautta

    Tämä sähköpostiosoite: Jos haluat, ota meihin yhteyttä osoitteessa zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Terveiset,

    Herra Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Hei, tämä on onnekas benson LOAN COMPANY. Tässä yrityksessä annamme lainalle elinikäisen mahdollisuuden. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko yhdistämislainaa tai asuntolainaa? Tänään sanomme, että lopeta äläkä katso enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista taloudellisista ongelmistasi jotain menneisyyttä. Lainaamme rahaa henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista apua, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksaakseen laskuja, sijoittaakseen liiketoimintaan 2 %. Haluamme käyttää tätä välinettä kertoaksemme sinulle kaikesta, mitä tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua, ja olet valmis lainaamaan sinua. Olemme vilpittömiä ja pidämme sanamme ja lupauksemme. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Hei, Tarvitsetko luotettavaa yritystä saadaksesi lainaa projektisi rahoittamiseksi, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Älä katso kauempaa kuin Sunshine Financial Group Inc. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​lainoja ja monia muita tuetulla 3 %:n vuosikorolla. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai lähetä minulle viesti suoraan WhatsAppissa numeron +447360502110 kautta ja saat vastauksen hetkessä

    Tiedän, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämättömät vakuudet, velka-tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy.

    Älä enää huolehdi, sillä Olemme erikoistuneet tarjoamaan strukturoituja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
    * Joustava määrä - Päätät, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - Saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksymisestä.
    * Edullinen korko 3 %.
    * Korkeat hyväksymisprosentit - Sinulla on 99,9 % mahdollisuus saada laina
    * Joustava takaisinmaksu - Sinun tulee valita takaisinmaksupäivä, joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajalle.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntemusta.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset.

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai laita viestiä WhatsAppissa: +447360502110 | & Vastaanota heti vastaus.

    VastaaPoista
  14. Etsitkö velan vakauttamista, vakuudettomia lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja, riskipääomaa jne! Olen yksityinen lainanantaja, annan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja kohtuullisella 2 prosentin korolla. Sähköposti osoitteeseen: christywalton355@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mariner Finance !! A quick note to all our valued customers who have applied for financial aid. We currently have a loan offer with a favourable loan interest rate of 3.75%. Contact us today: mariner_financecoop@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Hello, Are you looking for a legit loan? Have you been refused by your banks? You need money for one reason or another. You need a loan to pay off your debts, bills or carry out a project? we offer loans from €3,000, fast and reliable, with an annual interest rate of 2%. We are reliable If you are interested, do not hesitate to contact us. For loan application (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

    VastaaPoista
  17. Hyvää päivää,

    Olemme laillinen ja hyvämaineinen lainanantaja. Lainaamme rahaa henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, annamme lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksaakseen laskunsa investoidakseen liiketoimintaan. Joten etsitkö kiireellistä lainaa? Sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa, tarjoamme lainoja alhaisella 3% korolla, joten jos tarvitset lainaa, sinun odotetaan ottavan meihin yhteyttä tämän sähköpostiosoitteen kautta: mobilfunding1999@gmail.com

    Terveiset

    VastaaPoista
  18. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monille asiakkaille, joilla on taloudellisia tarpeita. Huono luotto ja vakuudet ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan etsiessään lainaa lailliselta lainanantajalta. Mutta MIDLAND CREDIT FIRM.on tehnyt tämän eron laina-alalla. MIDLAND CREDIT FIRM on lainanantajaorganisaation akkreditoima myöntämään lainoja paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3% korolla. Meille on annettu etuoikeus vastata taloudellisiin tarpeisiisi. Luottokysymyksen ei pitäisi estää sinua saamasta tarvitsemaasi lainaa.

    Palveluihimme kuuluvat seuraavat: -
    * Sijoittajalainat
    * Velan vakauttaminen
    *Toinen asuntolaina
    * Yrityslainat
    * Henkilökohtaiset lainat
    *Kansainväliset lainat

    Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkastusta, 100 % takuu. Sinun tarvitsee vain kertoa meille tarkalleen mitä haluat ja me toteutamme unelmasi varmasti. MIDLAND CREDIT FIRM sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Lopuksi rahoitamme pienimuotoisia lainayrityksiä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, jotta meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa ystävällisesti tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME
    Yrityksen sähköposti midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen NMLS-tunnus: 315276.
    Motto: Investing for Generations.

    VastaaPoista
  19. Hyvää päivää,

    Etsitkö kiireellistä ILMAISTA lainaa? Ota yhteyttä UNICREDIT FAST LOANiin heti saadaksesi
    kauppa. Se on nopeaa helppoa ja turvallista.

    YHTEYSTIEDOT:

    SÄHKÖPOSTI: unicreditfastloan@gmail.com

    PUHELIN:+17815611941

    INSTAGRAM: @unifastloan

    TWITTER: Unicredit-pikalaina

    FACEBOOK: Unicredit-pikalaina

    Lainaa parhaan edun mukaan.

    VastaaPoista
  20. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta.

    VastaaPoista
  21. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta. Voit myös palauttaa kadonneen sähköpostisi, sosiaalisen median tilit ja pankkitilisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit