Muista pakata mukaan juustohöylä

Terveiset Suomen syksystä! Kukapa olisi uskonut, että muuttomme etenee hiuksianostattavan nopeasti kun alkuun päästiin. Nykäisy Izmirin hautovasta elokuusta keskelle Espoon raikasta syksyä tapahtui niin nopeasti, ettemme ole tainneet vielä tytön kanssa ymmärtää olevamme täällä jäädäksemme. Kuuntelen öisin hiljaisuutta, ja ihmettelen päivisin hiljaisuutta. Lillumme välitilassa, jossa tekee mieli ostaa kaupasta päättömästi unohtuneita makuja ja soittaa päivittäin suomikavereille ja varmistaa olevansa oikeasti täällä. Tuijottelen jääkaapin tuotteita joka aamu yhtä ihmeissäni, ja säpsähtelen postin pudotessa luukusta sisään. Tuijottelemme parvekkeella istuvien oravien kanssa toisiamme yhtä kummissamme.

 

Turkkia emme ole ehtineet vielä kaivata, ainoastaan sinne jäänyttä miestä ja koiraa, jotka pakkaavat kotia ja saapuvat myöhemmin. Suomessa meitä odottaneet ystävät ja läheiset ovat olleet kultaakin kalliimpia, ja pitäneet meidät ruuassa, lämmössä ja viitoittaneet tietä kuinka asioita hoidellaan yksi kerrallaan. Sähkösopimus, vakuutukset, verokortti, vuokranmaksu, kela ja monet muut asiat ovat hoituneet helposti sähköisesti. Suomessa asioiden hoitaminen on uskomattoman sulavaa, ja palvelun taso joka instanssissa laadukasta. Ei draamakohtauksia virastoissa, jotta asiat saadaan nytkähtämään eteenpäin eikä useiden lippulappujen leimauttamista virkamiehillä. Perin kummalliselta tuntuu myös se, että virastoissa vastataan puhelimiin ja sähköpostiin salamannopeasti, eikä kukaan pyri pallottelemaan asiaamme toisen viraston hoidettavaksi. Asiat tuntuvat sujuvan niin helposti, että pohdin alkaako haasteiden vähyys jopa tympäisemään?

Vuosien varrella pääkaupunkiseutu on muuttunut uskomattoman kansainväliseksi. Tyttärelleni eri kulttuuritaustaisten värikkyys on todellinen shokki, sillä Turkissa olemme eläneet hyvin monokulttuurisessa ympäristössä. Nyt naapureinamme on sukunimien perusteella muitakin monikulttuurisia perheitä meidän lisäksi. Turkista tultuamme olemme pysytelleet parhaimman mukaan karanteenissa, joten tutustuminen paikkoihin alkaa vasta ensi viikolla. Ensimmäiset yöt vietin miettien mitä kaikkea unohdin pakata kotoa mukaani, myös sen juustohöylän, jota olin pitkään itselleni muistutellut. Viime yöt olemme säpsähdelleet kuuntelemaan hiljaisuutta, missä ihmiset ovat?

Tytön koulumatkaa on harjoiteltu jo muutaman kerran. Pieniä teitä ja osittain metsäreittiä kulkiessamme en voi olla vertailematta sitä tytön reittiin Izmirissä, jossa lapset on saatettava kouluun vaarallisen liikenteen ja olemattomien turvallisten kadunylityspaikkojen vuoksi. Ruokamarkettin tarjonta on pöyristyttävän monipuolinen, mutta ainakin tälläiselle turkkilaisiin selkeisiin jogurttihyllyihin tottuneelle perustuotteiden etsiminen tuottaa välillä tuskaa. Kaikkea on modifoitu kymmeniksi erilaisiksi tuotteiksi, joiden seasta yritän etsiä jotain tuttua ja turvallista. Muistikirjani on täyttynyt nopeasti kaikesta muistettavasta, ja puhelimen muistitila vilkkuu punaisena. Suomi on täynnä sovelluksia ja sähköisiä asiointiväyliä, joiden oppimiseen on hyvä käyttää osa karanteeniajasta.

Turkin inflaation ja yhteiskunnan epävarman tilan jälkeen Suomi tuntuu vihreältä syliltä, jossa asiat hoituvat puoliksi itsestään. Sähköt saadaan uuteen kotiin puolessa päivässä, vuokranvälitystoimistosta tiedustellaan tarvitsemmeko apua vielä jossain ja vakuutukset hoituvat hetkessä. Olen kysynyt monesti että oliko kaikki nyt varmasti tällä selvä? Yhtä monesti olen pyytänyt asioiden selvittämistä rautalangasta ja kysellyt samaa asiaa monesti. Yritän muistella millaista Turkkiin sopeutuminen aikoinaan oli mutta muistan ainoastaan ettei se ollut tälläistä.

Suomi on kävelijän ja pyöräilijän paratiisi. En edelleen ymmärrä kuinka voimme asua lähellä pääkaupunkia ja kuitenkin metsien kupeessa. Olemme ottaneet takaisin koronan aikana menetettyjä lenkkejä tutustuen uusiin maisemiin. Moni pelottelee marraskuun loskalla ja pimeydellä mutta luulen sellaisien asioiden olevan meille sivuseikkoja. Laitemme kumpparit jalkaan ja käännämme katseen kohti räntää ja tuulta, tervetuloa syksy ihan kaikkine mausteineen! Ikävöimme Izmirin lahtea, sen ihmisiä ja kujia kissoineen sitten myöhemmin mutta nyt on aika opetella takaisin suomalaiseksi.

 



Kommentit

  1. Kiva oli lukea tätä postausta,ja myös ihanaa kuulla että muutto on sujunut hyvin,ja alatte kotiutua❤️
    Muistan tuon väliltila-tunteen,samaa tunsin minä kun aikoinaan muutin takaisin Suomeen pienen poikani kanssa.Ja tosi mahtavasti sujuivat kaikki asioiden hoitaminen,se on tosiaankin helppoa Suomessa. Oikein hyvää syyskuuta teille❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael ja olemme nauttineet alkusyksyn säästä ja humisevista metsistä ❤

      Poista
  2. Siellä te nyt sitten olette. Tiedätkö, milloin miehesi pääsee luoksenne? Toivon, että jatkat kirjoittamista, vaikket enää ulkosuomalainen äiti olekaan. Kun luin ensimmäisiä mietteitäsi Suomeen paluusta, hihittelin, koska takuulla samoihin asioihin kiinnittyisi omakin huomioni. Meidän muuttomme on toivon mukaan tammikuussa - Perun koronatilanne on aivan kamala: palkkoja leikattu, kerjäläisten määrä kasvanut, koulut jatkanevat etänä vielä ensi vuoden, monet sairaalat romahtamispisteessä... Maan epävakaus ei houkuttele jäämään ja katsomaan, miten kauan hyvä tuuri jatkuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies koiran kanssa tulossa marraskuussa. En yhtään ihmettele, että olette muuttamassa. Latinalaiseen Amerikkaan koronalla on ollut järkyttävä vaikutus 😣

      Poista
  3. Voi miten mielenkiintoista. Toivottavasti jaksat raportoida paluumuuttajuuden vaiheista. Ja kun itse rämmin marraskuun pimeyden ankeudessa, imen sitten toivottavasti voimaa sinun positiivisemmasta kokemuksesta:). Tervetuloa Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan aiemmin en ole kärsinyt kobin paljon pimeydestä vaikkei loska-aika suosikkeja olekaan, toisaalta jatkuva helle tekee arjesta myös monin tavoin haasteellista. Katsotaan kuinka eka syksy sujuu.

      Poista
  4. Tervetuloa ja toivon minäkin, että jatkat blogisi pitämistä. Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. Varmaan aika moni pitkää pimeää talvea odottava suomalainen ajattelee samaa, mitä kerrot jo sinullekin ihmetellyn, että onpa kamala aika muuttaa takaisin. Juuri näinä aikoina, entiseen normaaliaikaan kaikki Espanjassa puoli vuotta asuvat eläkeläiset lähtivät sinne muuttolintujen kera. Onneksi meillä on tämä hyvin toimiva yhteiskunta, lämpimät asunnot etc. Se vähän kompensoi, varsinkin näinä aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomioni kiinnittyy varmasti asioihin, joita moni ei enää arjessa huomaa. Sujuvuus, helppous ja luonto ovat ilahduttavia asioita.

      Poista
  5. Tervetuloa Suomeen! Toivottavasti sopeuduttu hyvin ja asiat sujuvat hyvin jatkossakin!

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa!
    Olisi hauska lukea lisää siitä, miltä muuttajasta tuntuu. Koko vuoden tulee todennäköisesti uutta ja erilaista entiseen verrattuna, vuodenajat, juhlat jne. Tytön koulun aloittamisesta olisi myös kiva lukea, samoin miltä miehestäsi tuntuu elämä täällä.

    VastaaPoista
  7. Vai nyt se muutto sitten tapahtui, kuullostaa jännittävältä uudelta alulta.
    Tervetuloa Pohjolaan, toivottavasti saamme päivityksiä niin sinun arjesta ja miten tyttären koulu on alkanut suomen kielellä. Miten hän on muuten suhtautunut muuttoon kun kaikki tuttu jäi Turkkiin ?

    VastaaPoista
  8. Espoo vaikuttaa todella mukavalta paikalta. Kävin siellä ystävän luona kyläilemässä. Paljon luontoa ja kivoja ulkoilupaikkoja. Suosittelen brunssia Mezzassa!

    VastaaPoista
  9. Voisit kirjoittaa että miten tyttären koulu on alkanut. On varmasti erilaista kuin Turkissa.
    Tervetuloa Suomeen.

    VastaaPoista
  10. Hei rouva ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä meille sähköpostia suoraan WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua parantamaan pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteitasi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä
    * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla.

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
    Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    VastaaPoista
  11. Piti tulla kamalien uutisten takia tarkistamaan olisiko täällä blogissa jotain. Huojentavaa, että olet tyttäresi kanssa turvassa Suomessa ja toivottavasti myös Izmirissä olevat läheisesi ovat kunnossa ❤️ T pitkäaikainen lukija

    VastaaPoista
  12. Vihdoin ehdin tänne bloginkin puolelle lukemaan kuulumisia, tuolta Ulkosuomalaisten Blogit-ryhmästä olen niitä silloin tällöin bongannut. Voin tosiaan kuvitella kontrastin Suomen ja Turkin välillä. Toivottavasti paluumuutto menee kaikin puolin sujuvasti

    -Noora
    https://wonderworldofnoora.com/category/ulkosuomalainen/

    VastaaPoista
  13. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
    Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

    * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
    * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
    * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
    * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
    * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

    Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

    * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
    * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
    * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
    * Joustavat lainaehdot.

    Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

    Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

    Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

    Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

    Lämpimät terveiset
    Claudia Klein

    VastaaPoista
  15. Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä
    * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
    Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    VastaaPoista
  16. Hyvää uutta vuotta, tervetuloa vuoteen 2021. Voit hakea vain 2%: n korkoista lainaa NOVA GLOBAL FINANCE -yhtiössä aloittaaksesi vuoden.

    Haluatpa antaa elämäntavallesi vauhtia tai sinulla on odottamattomat kustannukset, NOVA GLOBAL FINANCE -laina on kustannustehokas tapa toteuttaa se.

    Nova Global Finances on joustava: voit lainata jopa 10 miljoonaa euroa sopivalla takaisinmaksuaikalla 1-30 vuotta. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja lainojen vakauttamislainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 2 prosentin korolla.

    Mitä saat:
     Välitön pääsy varoihisi hyväksynnän jälkeen
    Kilpailukykyiset korot
     Joustavat takaisinmaksuehdot
     Mahdollisuus maksaa lainasi nopeammin (ylimääräiset maksut vähentävät lainan pääomaa)
     Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
     Voit hakea lainaa omaan sopivaan paikkaan ja aikaan

    Kuinka hakea:
    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa! Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Nova Global Finances -sovelluksesta ja tarvitsevat lisätietoja HAKEMISESTA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (novaglobalfinances@gmail.com) TAI ota yhteyttä herra Elliotiin whatsApp: +31642117819 saadaksesi lisätietoja ja suulliset tiedotukset. Yleiset ehdot.

    VastaaPoista
  17. Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

    VastaaPoista
  18. caroline18@champlin.com wachtwoord: caroline7793h3
    kgorczany@windler.info wachtwoord: kgorczany7237
    okuneva.daniela@vonrueden.com wachtwoord: 27934madisyn
    gaylord.madisyn@dietrich.org wachtwoord: lordsky2882
    ldickens@hickle.biz wachtwoord: chickenengland7263
    grady.lura@schaefer.com wachtwoord: gradymiura27
    burnice.abernathy@hirthe.org wachtwoord: burnicenikki11
    marcia13@bartoletti.org wachtwoord: marcianolucky67
    dooley.benedict@sauer.com wachtwoord: dooleychick6599
    hpfannerstill@reichel.com wachtwoord: playboyrich98

    alle PayPal-accounts zijn gratis en het geld is nog steeds actief.Als u niet kunt inloggen, is het wachtwoord mogelijk gewijzigd door andere bezoekers. Om de laatste updates van de PayPal-hack te krijgen, kunt u een bladwijzer maken voor deze website

    Tags
    gelekte paypal, gelekte paypal 2020, gelekte paypal-accounts
    Neem contact op met Kelvin Ericksson (lee.jerry5555@gmail.com)
    WhatsApp +3197005033695

    VastaaPoista
  19. Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaaPoista


  20. Älä huoli, olemme täällä sinua varten! Tarvitsetko pikalainaa liiketoimintaan tai maksamaan laskuja 2% korolla? Tarjoamme yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamislainaa jne. riippumatta luottotiedoista. Tarjoamme rahoituspalveluja lukuisille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Lainamme enimmäiskesto on 1–30 vuotta, lainamme vaihtelee 5 000 eurosta (viisituhatta dollaria) 50 000 000,00 euroon. (Viisikymmentä miljoonaa euroa). Lainaamme myös Yhdysvalloissa dollaria, euroa ja puntaa! Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: +16892107004

    VastaaPoista
  21. Hei Tarvitsetko pikalainaa rahoitustarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkistusta ja tarjoamme 100% ulkomaisia lainatakuita siirtoaikana. Lainasimme myös minkä tahansa valuuttalainan, jonka korko oli 2% kaikista lainoista. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  22. Hei,

    Olemme kristillinen järjestö, joka on perustettu auttamaan ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, kuten taloudellista apua. Joten jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai olet taloudellisessa sotkussa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa maksaa velkasi tai maksaa laskusi, perustaa mukava yritys tai sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisista pankeista, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com, sillä Raamattu sanoo:""Luukas 11:10 pyytää saa; joka etsii, se löytää; ja koputtajalle ovi avataan", joten älkää antako tämän tilaisuuden mennä ohitsenne, sillä Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Pyydän, että nämä ovat vakavamielisille ja Jumalaa pelkääville ihmisille.

    HAKEMUSLOMAKE TÄYTÄ JA PALAUTTA

    Etunimi:.................
    Sukunimi................
    Seksi:......
    Syntymäaika:.................
    Syntymäpaikka:.............
    Siviilisääty:.................
    Ammatti:................
    Kuukausitulot:........
    Kotiosoite:............
    Puhelin ei:..................
    Kaupunki:.......
    Postinumero.............
    Osavaltio:......
    Maa:...............
    Lainan määrä :............
    Laina-aika: ..................
    Lainan tarkoitus: ........
    Sähköpostiosoite:............
    Oletko hakenut aiemmin?......

    Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

    VastaaPoista
  23. Hei hyvät naiset ja herrat; Tarvitsetko pikalainaa 24-48 tunnin sisällä? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua hakemaan lainaa Novelty Financesta.

    Nimeni on Davina Claire, olen rahoitusvälittäjä ja olen myös rahoituskonsultti. Olen huomannut, että monien ihmisten on niin vaikea saada lainaa joko pankista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron, riittämättömien vakuuksien, velkaantuneisuuden, alhaisten luottopisteiden tai muiden syiden vuoksi. Suosittelen kaikkia lainaa etsiviä ottamaan yhteyttä Novelty Financeen saadakseen lainaa erittäin alhaisella 3 %:n korolla. He ovat luotettava lainayhtiö ja voit työskennellä heidän kanssaan. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: | noveltyfinances@gmail.com | TAI lähetä viesti WhatsAppiin numeroon +447915601531 saadaksesi lisätietoja.

    NOVELTY FINANCE tarjoaa rahoitusratkaisuja. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monet muut). Ne tarjoavat joustavia ja useita lainavaihtoehtoja, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset lainat, jotka on räätälöity taloudellisiin tarpeisiisi.

    Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
    • Välitön pääsy varoihin hyväksynnän jälkeen.
    • Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
    • Joustavat takaisinmaksuehdot
    • Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
    • Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
    • Sinua ei kiirehdi maksamaan takaisin lainaa, vaan saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
    • Ei piilokuluja

    Kuinka hakea:
    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
    Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitset lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.

    VastaaPoista
  24. We are project funder with our cutting edge and group capital fund we can finance your signatory projects and help you to

    enhance your business plans,this offer is open to both individuals and corporate bodies.

    Our financial instrument can be used for purchase of goods from any manufacturer irrespective of location. We specialized

    in BG, SBLC, MTN, CD,LC,Bank Bonds,Non collateral loan, confirmable Bank Draft and other financial assistance from AAA

    rated bank (Prime Bank). The financial instrument can be invested into High Yield Trading Program or Private Placement

    Programme (PPP). We work directly with issuing bank lease providers,this Instrument can be monetized on your behalf for

    100% funding.Please see our instrument description as follow.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
    (1) Instrument: Bank Guarantee {BG} /StandBy Letter of Credit.{SBLC} (Appendix A).
    (2) Total Face Value: Eur/USD 1M{Minimum} to Eur/USD 100MNJH{Maximum}.
    (3) Issuing Bank: AAA Rated Bank (Prime Bank).
    (4) Age: One Year and One Day.
    (5) Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission.
    (6) Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760.
    (7) Payment: MT103 (TT/WT).
    (8) Hard Copy: Bonded Courier Service.

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we

    will work together for the benefits of all parties involved,If in need of our services, contact me for detail

    For further inquiry contact:

    Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com

    Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com

    Whatsapp : +17329300338

    VastaaPoista
  25. Etsitkö velan vakauttamista, vakuudettomia lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja, riskipääomaa jne! Olen yksityinen lainanantaja, annan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja kohtuullisella 2 prosentin korolla. Sähköposti osoitteeseen: christywalton355@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 350 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  27. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa sinua 100% takuulainoissa, tarjoan yritys- ja yksityislainoja, rahoitamme myös kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja saat osoitteesta saara.kemi@gmail.com tai Whatsapp: +1(740)212-1222

    VastaaPoista
  28. Henkilökohtainen ja sijoituslainatarjous

    Tarjoamme lainoja vakaville henkilöille alhaisella 3% korolla.

    Pitääkö sinun maksaa laskusi vai tarvitsetko investointilainan? Tämä on oikea paikka saada tarvitsemaasi taloudellista apua, Tarjoamme vähintään 5000,00 € - enintään 50 000 000,00 €.

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: mobilfunding1999@gmail.com saadaksesi lisätietoja

    Terveiset

    VastaaPoista
  29. Hei,

    Olemme kristillinen järjestö, joka on perustettu auttamaan ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, kuten taloudellista apua. Joten jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai olet taloudellisessa sotkussa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa maksaa velkasi tai maksaa laskusi, perustaa mukava yritys tai sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisista pankeista, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com, sillä Raamattu sanoo:""Luukas 11:10 pyytää saa; joka etsii, se löytää; ja koputtajalle ovi avataan", joten älä anna tämän tilaisuuden mennä ohitsesi, sillä Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti enemmän. Ole hyvä ja nämä ovat vakavamielisille ja Jumalaa pelkääville ihmisille.

    HAKEMUSLOMAKE TÄYTÄ JA PALAUTTA

    Etunimi:.................
    Sukunimi................
    Seksi:......
    Syntymäaika:.................
    Syntymäpaikka:.............
    Siviilisääty:.................
    Ammatti: ...................
    Kuukausitulot:........
    Kotiosoite:............
    Puhelin ei:..................
    Kaupunki:.............
    Postinumero.............
    Osavaltio:.............
    Maa:...............
    Lainan määrä :............
    Laina-aika: ...................
    Lainan tarkoitus: ........
    Sähköpostiosoite:............
    Oletko hakenut aiemmin?................

    Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

    Daniel Walls.

    VastaaPoista
  30. Todistus vakavasta lainasta, kiitos paljon Logo Merci
    45 000 euron laina-avusta, jonka lainasit minulle. minä tulen puhumaan
    palveluistasi läheisilleni, jotka tarvitsevat lainaa tai rahoitusta. olen
    tyytyväinen lainaan, jonka hyväksyt minulle, jos tarvitset lainaa ja aitoa
    laillinen lainanantaja älä epäröi vain ystävällisesti yhteyttä häneen nyt ja hanki omasi
    lainaa sähköpostitse (logocredit01@gmail.com)

    VastaaPoista
  31. Haluatko lainata etkä tiedä mistä saada oikea laina?
    Haluatko perustaa yrityksen, mutta sinulla ei ole pääomaa?
    Pitääkö sinun hakea lainaa jostain syystä?
    Tarvitsetko joululainaa.

    Toivosi on vihdoin täällä, koska Elena Nino tarjoaa nopeita ja luotettavia lainoja, heidän palvelunsa on 100% aito ja takaa sinulle lainan hakemisen, ota yhteyttä sähköpostitse ja hyväksy tänään osoitteessa: elenanino0007@gmail.com

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    LUOTTAMINEN

    VastaaPoista
  32. Tarvitsetko lainaa erittäin alhaisella 2% korolla? tarjoamme asuntolainaa, yrityslainaa, kaikenlaista lainaa Kiinnostuneet, ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) saadaksesi lisätietoja

    VastaaPoista
  33. Hyvä herra / rouva,

    Tervetuloa Midland Credit Managementiin. Etsitkö yritys-, yritys- tai henkilökohtaista lainaa? Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, joihin kuuluvat: Liiketoiminnan suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, asunnon jälleenrahoitus, hotellilainat, opintolainat jne. Korkomme on niinkin alhainen kuin 3 %.

    Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Terveiset.
    Midland Credit Management
    Nimitys: lainanantaja/sijoittaja.

    Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com

    VastaaPoista
  34. Tarvitsetko rahoitusta yrityksesi perustamiseen tai sijoittamiseen? Tarvitsetko lainaa suurten projektien toteuttamiseen? Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa? Tarvitsetko rahoitusta moniin muihin tarkoituksiin? Tarvitsetko islamilaista lainaa? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lainaa mahdollisimman pian: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista

  35. Pikalainatarjous 24 tunnin sisällä

    Hei herra/rouva! Pikalaina 2 000 € - 10 000 000 € 48 tunnissa Kaikista taloudellisista vaikeuksistasi huolimatta olen valmis auttamaan sinua. Lainani on avoin henkilöille ja yrityksille, jotka voivat kunnioittaa oikeuttaan rahoitukseen ja sopimusta, joka meidän on allekirjoitettava. ota minuun yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Hyvät lainanhakijat.

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Tämä lainayhtiö perustettiin maailmanlaajuiseksi ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisesti ahdingossa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota heihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    Ingrid

    VastaaPoista
  38. Tarjoamme lainoja 2 %:lla Tarjoamme velkojen vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  39. Tarvitsetko pitkäaikaista vai lyhytaikaista lainaa suhteellisen alhaisella korolla? Tarjoamme rahoituslainoja yksityishenkilöille ja yrityksille. Saatavilla nyt: investointilainat, henkilökohtaiset lainat, asuntolainat, rakennuslainat ja yrityslainat. Tämä on mahdollisuus niille, jotka haluavat hakea lainaa ja käyttää kuuden kuukauden armonaikaa ennen kuukausimaksun aloittamista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: WhatsApp: 00966552103678, Sähköposti: classicglobalfinancelimited@gmail.com. Kiitos, että luit ilmoituksemme.

    VastaaPoista
  40. Tarvitsetko kiireellistä lainaa yrityksesi rahoittamiseen tai mihin tahansa tarkoitukseen? Ota meihin yhteyttä nyt saadaksesi nopeita ja edullisia lainoja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin ja vaatimuksiin: WhatsApp 00966552103678, Sähköposti: classicglobalfinancelimited@gmail.com. Kiitos, että luit ilmoituksemme.

    VastaaPoista
  41. Tarvitsetko lainaa??? Hae tänään 2% korkoa varten: (dakany.endre@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  42. Hei, ota yhteyttä yllä olevaan sähköpostiin saadaksesi luottoa. tarvitsetko yritys- tai henkilökohtaista lainaa? Myönnämme lainoja 3 000 € – 600 000 000 € yksityishenkilöille ja yrityksille 2 % vuosikorolla. Lisätietoja saat sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  43. Tarvitsetko hätälainan maksaaksesi velkojasi tai pääomalainan parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko luottojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) Tarjoamme lainoja kiinnostuneille osapuolille hyväksyttävällä 2% korolla. Vaihe on 2 000,00–100 000 000,00 euroa

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  44. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  45. Hei kaikki

    Olen rekisteröity yksityinen lainanantaja. Myönnämme lainoja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellista asemaansa maailmanlaajuisesti, erittäin alhaisella, 3 %:n vuosikorolla, 30 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Myönnämme lainoja 10 000 - 100 000 000 $. Lainat ovat hyvin vakuudellisia ja ensisijaisena tavoitteenamme on varmistaa maksimaalinen turvallisuus. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com WhatsApp: +33773257162

    VastaaPoista
  46. Olen Charlotte Harper yksityinen lainanantaja, joka tarjoaa kiireellisesti erilaisia lainoja kansainvälisille maille 3% korolla, jos olet kiinnostunut, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: Charlotteharper-pty@gmx.us tai Whatsapp +17402121222

    VastaaPoista

  47. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, kuten henkilökohtainen laina, yrityslaina,
    projektilaina, asuntolaina ja autolaina Jos olet kiinnostunut Ota yhteyttä
    (digitalloancredits@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

    VastaaPoista

  48. Tarjoamme lainoja 2%:lla, tarjoamme velkojen vakauttamista, liiketoimintaa
    laina, yksityinen laina, autolainat, hotellilainat, opintolainat, henkilökohtainen laina
    Kodin jälleenrahoituslainat, lisätietoja sähköpostitse:
    (digitalloancredits@gmail.com)

    VastaaPoista
  49. Etsitkö yrityslainaa? Henkilökohtaiset lainat, opintolainat, velan vakauttamista koskevat lainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Jos on, kirjoita meille tänään: (digitalloancredits@gmail.com) ja hanki laina jo tänään.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  50. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme henkilökohtaisia lainoja? Yrityslaina? kiinnitys? Maatalouslaina? Koulutuslainat? Lainat velkojen vakauttamiseksi? Kuorma-auto laina? Auto laina? Hotellilaina? Jälleenrahoittaa lainoja? ja lisää koululainoja? Aloituslaina? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  51. Hei,

    Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  52. Tarvitsetko pikalainaa?

    Tervetuloa kaikille! Lainauskapasiteettimme vaihtelee 2 000 € - 100 000 000 € kohtuullisella 2 % korolla erittäin yksinkertaisilla ja vaivattomilla ehdoilla. Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, jätä viestisi sähköpostitse: richardcosmos5@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Hei ja tervetuloa TRUST FUND FINANCE GROUP,INC:hen.

    TRUST FUND FINANCE GROUPissa tarjoamme kaikenlaisia lainapalveluita:

    Tarvitsetko kipeästi taloudellista tukea? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni sähköpostitse : ( TFFINANCE@AOL.COM ) | tai lähetä tekstiviesti / kautta: +447477169213 ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia lainapalveluita kaikkialla maailmassa.

    Tarjoamme kaikenlaisia lainapalveluita (henkilölaina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkäaikaisia että lyhytaikaisia lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa/US DOLLARI ja annamme lainoja halvalla korko 2 % vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia tavoitteita laajalla valikoimalla lainatuotteita.

    Ymmärrän sen tosiasian, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista, koska korkea korkotaso, riittämättömät vakuudet, velka/tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköposti | ( tffinance@aol.com ) | tai lähetä tekstiviesti numeroon +447477169213 ja saat vastauksen välittömästi

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että rahat ovat vähissä, kirjoita vain meille ja saat lainan.

    Taloudellinen vapautesi on käsissäsi!
    parhain terveisin,
    LAINAJA,
    Rouva Hennager Elizabeth
    sähköposti: ( tffinance@aol.com )
    puh/WhatsApp: +447477169213
    US FINANCE INCORPORATED.

    VastaaPoista
  54. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  55. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja; Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 % korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 5 000 - 100 000 000,00 $ 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +33748242534

    Ottaa yhteyttä:
    Bryan Stefan

    VastaaPoista
  56. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 1.5% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: (digitalloancredits@gmail.com)

    VastaaPoista
  58. Tarjoamme 2 %:n lainoja, tarjoamme velan vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  59. Olemme sertifioitu tarjoamaan seuraavat lainatyypit tai minkä tahansa tyyppisen rahoituksen: Henkilökohtainen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Remontoi kotisi? Sijoitusluotto? Onko luottoa saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Yhdistelmälainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  60. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitsetko minkäänlaista lainaa yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa asunnon tai auton ostamiseen? Vai tarvitsetko lainaa maksaaksesi laskusi tai hoitaaksesi itsesi? Jos kyllä, lähetä meille sähköpostia tänään (richardcosmos5@gmail.com) ja hanki lainasi.

    VastaaPoista
  61. Tarvitsetko taloudellista apua? Henkilökohtaiset lainat? yrityslainat? asuntolaina? yrityslaina? Maatalous ja projektirahoitus? Annamme lainan 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  62. Hyvät lainanhakijat.

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Tämä lainayhtiö perustettiin maailmanlaajuiseksi ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisesti ahdingossa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota heihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    Ingrid

    VastaaPoista
  63. Tarvitsetko lainaa? tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla Lähetä meille lisätietoja sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    lainatarjous 2 % korolla

    VastaaPoista
  64. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia ​​lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  65. Hei,

    Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  66. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VastaaPoista
  67. Hei.

    Lainatarjous

    Tarjoamme käteislainoja välillä 10 000 NIS - 3 000 000 NIS kaikille, jotka voivat maksaa minulle 3 % koron vuodessa. Alennus on yhdestä 30 vuoteen.

    - Rahoituslaina

    - Velkojen yhdistäminen

    - Henkilökohtaiset lainat

    - Kauppaluotto

    Jos olet kiinnostunut lainasta, ota meihin yhteyttä
    Sähköposti: atlantagroupfinancefirm@gmail.com tai WhatsApp:
    +234705 288 2002

    VastaaPoista
  68. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  69. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja; Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 % korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 2 000 - 100 000 000 000,00 $ 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +2347044515643

    Ottaa yhteyttä:
    Bryan Stefan

    VastaaPoista
  70. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? joululaina? Asuntolainat? Maatalous- ja projektirahoitus? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Joululaina

    VastaaPoista
  71. Olemme sertifioitu yksityinen lainanantaja, ja tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainapalveluita taloudellisiin tarpeisiisi, kuten asuntolainat, autolainat, asuntolainat, yrityslainat, kansainväliset lainat, henkilökohtaiset lainat, julkinen jälleenrahoitus ja velkojen yhdistäminen edulliseen korkoon . Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  72. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja. Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 %:n korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 2 000 - 50 000 000,00 dollarin takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +2347044515643

    VastaaPoista
  73. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaisia lainoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, velkojen yhdistämislainoja, vakuudettomia lainoja, riskipääomaa alhaisella korolla ja edullisella 2 %:n korolla. Vastaa meille sähköpostitse (richardcosmos5@gmail.com) Terveisin.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  74. Onko sinulla huono luotto? Tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tarvitsetko lainaa kodin ostamiseen, jälleenrahoitukseen tai remontointiin? Onko tarpeen perustaa uusi yritys? Onko sinulla keskeneräinen projekti huonon rahoituksen vuoksi? Tarvitsetko rahaa sijoittaaksesi mihin tahansa sinua hyödyttävään erikoisalaan? Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  75. Hyvää päivää ,

    Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani auton ostamiseen rouva Marion Jansen Loan Help LTD:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalalle kollega, joka myös sai lainaa, esitteli minulle rouva Marion Jansen Loan Help LTD hänen liiketoimintansa laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin 25 000 dollarin USD laina tänään.

    Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä rouva Marion Janseniin sähköpostitse lainahakemusta varten: marionjansen00@gmail.com


    Kiitos

    VastaaPoista
  76. Hei kaikki

    olemme rekisteröity yksityinen lainanantaja. Myönnämme lainoja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellista asemaansa maailmanlaajuisesti, erittäin alhaisella, 3 %:n vuosikorolla, 30 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Myönnämme lainoja 10 000 - 25 000 000 $. Lainat ovat hyvin vakuudellisia ja ensisijaisena tavoitteenamme on varmistaa maksimaalinen turvallisuus. Jos olet kiinnostunut, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit