Hüseyinin hyppysissä

Torstaisen aamun pelasti 2 miestä, oikeastaan 4 jos totta puhutaan. Olimme tehneet Terhin kanssa treffit ja suunnistimme aamiaisen  jälkeen kampaamoon, hiustaitelija Hüseyin oli uusi naapurin suosittelema tuttavuus. Salonki oli vasta heräilemässä, apulaistyttö availi paikkoja kun pölähdimme paikalle. Hüsseyin saapui soiton jälkeen paikalle, kerroimme toiveet ja Hüseyin avasi saksikotelonsa. Yksityiskohtaisille kuvauksille hiustenlaadusta taiteilija viittasi kintaallaan, rouvat jättäkää leikkausasiat minun huolekseni, sen minä osaan. Selvä, penkkiin ja Hüseynin hyppysiin.


Hiusmuotoilija osoittautui taitelijaksi, sen huomasi kun seurasi Hüseyinin työskentelyä, hän tuumaili edessä olevaa hiuspehkoa saksia tottuneesti heilutellen, kierteli ja uppoutui toimeen, vauhdikkaasti heiluivat hiusmuotoilijan sakset, taustalle oli valittu selvästi työhön uppoutumiseen tarvittavaa teknobiittiä. Taustarooleissa hääräävät apulaiset hoitivat pesut, föönit, kulmakarvojen ja naaman lankaukset. Hüseyinin tuolissa oli miellyttävä istua, lopputuloksen jälkeen olin tyytyväinen jättäessäni pehkon käsittelyn herran hyppysiin, vain apulaisen huolellinen lankaus kihotti kyyneleet silmiin, mitäpä sitä ei tekisi kauneuden eteen.

Jouduin jättämään Terhin oman onnensa nojaan sillä mies soitti kotoa tytön kuumeen nousseen taas tavattoman korkealle ja oksentelun jatkuvan, tauti oli aaltoillut jo kolmatta päivää ja tyttö siinä kunnossa että lähdin hakemaan häntä perhelääkärille. Mies oli soittanut tytön hoitajalle tulostamme ja suunnisti itse töihin, me lähdimme ukki-mummi vahvistuksella Herra Erhanin luo.Terveyskeskuksessa tytön hoitaja ohjasi meidät suoraan Herra Erhanin luo, joka kuunteli huutavan lapsen keuhkot, tarkisti korvat ja tutki nielun, saimme kuulla että samanlaista aaltoilevaa oksennustautia korkealla kuumeella ja muilla infektioilla on liikkeellä. Rauhallisesti rupatteleva Erhan sai lopulta tytön huudon loppumaan ja muun porukan mielen rauhalliseksi. Kävimme vielä kampaamon kautta tarkistamassa että Terhillä on pää tallessa ja niin oli loihdittu Terhillekin käypä hiusmalli. Apteekin kautta ja lääkettä oksennustaudin helpottamiseksi, mukaan vielä kalaöljyä ja kotiin toipilasta hoitamaan.

Tukka ojennuksessa ja tyttö raukean rauhallisena, kiitos Hüseyinin, Erhanin, Miehen ja Ukin.

Kommentit

 1. Hyvä, että löytyi tällainen taiteilija.Tykkään ja mikä hymy! Malesiassa oli myös hyvät kampaajat ja kulmakarvat langattiin...olipa kokemus.) Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Hüseyin oli löytö, hanen kasiin jatan paani tulevaisuudessakin :) Olen lankauttanut jo vuosia ja niin tyytyvainen etta ilman sita en osaisi ollakaan. Kiitos!!

   Poista
 2. siinähän se Petra, kiva nähdä kuva susta! Jos vaikka nähtäsi Livenä taasen näin kuinka monen vuoden jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Piaseni, tulepa tanne, Izmir on sellainen paikka etta taalta en taida enaa lahteakaan mihinkaan :) Ikava sua!

   Poista
 3. Pikaista paranemista tytöllenne!

  Viivi

  VastaaPoista
 4. Parempaa vointia tytölle!

  Minä pohdin viime viikolla jo melkein vakavissani, että pitäisköhän mennä kampaajalle johonkin muuttumisleikkiin. No se kaatui sitten siihen, että olisi pitänyt esittää kampaajalle sellainen toive, että leikkaa semmoinen kampaus, joka kestää lopun elämän, ettei mun tarvitse tulla uudestaan kampaajalle. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Satu, parempaan pain vaikka kova tauti tuntuu olevan.

   Tuu tanne lomalle niin vien sinut Hüseyinille ;)

   Poista
 5. Minä en kai osaa olla muunlaisessa tukassa, kun omassani. Eli pitkä tukka ja aina sykeröllä. MIkään lyhyt malli ei käy, sillä en osaa föönata enkä tehdä mitään muutakaan. Jää siis nämä Turkin taitajat edelleen hyödyntämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en minakaan jaksa föönata kuin johonkin erikoisiin tilaisuuksiin, siksi mulla on ollut vuosia polkka, se on niin helppo!

   Poista
 6. Kyllä me suomalaiset ollaan saman näköisiä! Katoin kuvaasi, etta "täähän on mina!"ha ha..kampaaja kuulosti ihan siltä kun Italiassakin..kaipa niistä tulee taitavia kun kampaamot on aamusta iltaan täynnä naisia..;)Naiset käy kampaajalla ainakin kerran viikossa..paitsi minä. Olis taas korkee aika mennä.;) Paranemista tytôllesi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Taallakin kampaamoissa on aamusta iltaan tupa taynna, minunkin pitaa aina potkia itseani kampaamoon, kiitos!

   Poista
 7. Kiva nähdä kuva sinusta:) Ja hyvältä kuulostaa Huseynin käsittelyssä oleminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luottavaisin mielin olin Hüseyinin hyppysissa, kiitos Jael :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit