Lomaillaan


 Mitä täällä on touhuttu?


Juostu neidin perässä pitkin rantakatuja, markkinakujia ja ravintoloita.


Uitu rannalla ja altaassa, neiti sen lisäksi puljannut altaassakin, tuleekohan rantakiintio koskaan täyteen?Miehen kanssa on tehty fillarilenkkejä, ihan parasta.


Ihasteltu kaupunkia...


...ja rantaa.

 
Nautittu rauhasta sillä turistisesonki on vasta aluillaan.


Markkinoilla piti pyorahtää täälläkin.


Ja syoty on hyvin, ihan liiaksikin.

Etta semmosta meille, kommentteihin vastailu laahaa silla olen taysin irtaantunut internetin maailmasta, uutisistakaan ei ole hajuakaan, Turkin valtio on kai vielä pystyssä mellakoista huolimatta. Palataan asiaan kun on lomat lomailtu tällä erää. Mukavaa tulevaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Wow, aivan upeita kuvia! Minullakin on tapana matkustella usein lomasesonkien ulkopuolella, silloin saa rauhassa ihailla paikkoja ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Niin ja saa nopeasti pöydän ravintolasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me ollaan oltu taalla aiemminkin ja nyt ei ole viela liian kuumaa oisin ja tosiaan rauhallista monin paikoin, ei tartte jonotella :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän lomanna:)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan lomalle:). Nauttikaa. Turkki seisoo kyllä täällä, eikä tällä hetkellä edes huojahtele:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikeen lepolomaa, ihan luksusta, nayttaa olevan Turkki entisella paikallaan tyrskyista huolimatta.

   Poista
 4. onks toi pinkkipaitainen sun mies?

  VastaaPoista
 5. Toi tyttö on niin söpö! Harmi kun ei voi kasvoja nähdä.. :(

  VastaaPoista
 6. Turkissa on kyllä jotenkin niin ihanan ja viihtyisän näköistä. Niin ihana tuokin kuva kadulta, missä on valkoiset aidat. Tosin nautin kyllä Suomestakin, mutta Suomessa viihtyy parhaiten vain kesäaikana. Syksy- ja talvi menee aikalailla neljän seinän sisälle pysähtyneenä. Turkissa asuessani vietin hyvin paljon aikaa ulkona, enkä juurikaan istunut kotona tietokoneen ääressä. Uskon että jos muuttaisin ihan pysyvästi Turkkiin, niin koko elämäni menisi täysin uusiksi. :) Oletko huomannut, että elämäsi suunta olisi jotenkin muuttunut täysin erilaiseksi siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme Espanjassa mutta kylla taaltakin löytyy ihan samanlaisia paikkoja kuin kuvissa :) Minulle suurin ero on varmaan juuri se etta elama taalla ei ole niin saannönmukaista kuin Suomessa, enemmin extempore vierailuja ja touhua myös viikolla, taalla ei eleta vain odottaen perjantaita. Tasta sainkin hyvan postauksen aiheen ja kirjoitan tarkemmin miten normaali arkipaiva eroaa taalla siita millainen se olisi todennaköisesti Suomessa, kiitos sinun!

   Poista
 7. Ihanan kuuloista lomailua! Mukavaa loman jatkoa! :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit