Alex tuli taloon

Ennen äitienpäivää meillä kyläili Mr Murphy useampana päivänä. Jokainen taatusti tietää kun huono onni tuntuu kasautuvan? Viime viikolla sain äidiltäni taas kerran mukavan postipaketin, jossa oli muun mukavan lisäksi salmiakkia. En ole kovin suuri fani mutta kun se aski illalla pöydällä nökötti, niin pakkohan niitä oli maistella. Tuloksena suussa pyöri salmiakin lisäksi pian jotain muutakin, vanhan juurihoidon kuori! Seuraavana aamuna siis hammaslääkäriin, jossa homma hoitui hienosti mutta siitä lisää myöhemmin hammastarinoissa. Torstaina lautta keskustasta Karşıyakan puolelle oli hieman myöhässä palatessani työkeikalta, tytön hakuaika tarhalta oli tipalla joten juoksin lauttasatamasta sandaaleissa ja löysin itseni pian asfaltista, tuloksena nyrjähtänyt nilkka.



Lauantaina suuntasimme tytön kanssa hieman kauempana sijaitsevaan ostariin katsomaan tytölle kenkiä. Matka suijui rattoisaasti ostarin kuljetuksella, perille päästyä kengätkin löytyivät joten suoraan kassalle. Missä on lompakko? Kotona keittiönpöydällä. Odottamaan ostarin kuljetusta takaisin, pysäkiltä lampsien helteessä kotiin. Emme lannistuneet, tankkasimme lihapullia ja ei kun uusi reissu. Saimme kengät ja herkuttelimme kahvilassa. Olimme suunnitelleet sunnuntaille mukavaa ohjelmaa, ulkona syömistä, pyöräilyä, terassilla istuskelua, hyvää ruokaa ja viiniä äitienpäivän kunniaksi. Lauantai-iltana tytöllä alkoi oksennustauti ja kuume nousi. Äitienpäivänsuunnitelmat menivät aavistuksen uusiksi.



Aamulla me nukuimme tytön kanssa edellisen yön väsyjä, mies kävi ostoksilla ja siivosi. Nautimme todella myöhäisen ja pitkän brunssin parvekkeella kaikilla herkuilla ja monella kupilla teetä sekä kasalla päivän lehtiä. Päivä ei mennyt ihan kuten piti mutta mitäs sitten, kivasti se meni, hyvin syöden parhaassa seurassa. Terassille ja ulkoilemaan ei päästy mutta parveke toimi terassista ja ulkoilusta, illalla mies kokkasi ja tyttökin alkoi jo toipua. Tämä oli eka äitienpäivä, josta tyttö jo jotain ymmärsi. Tarhassa oli askarreltu ihana kukka silkkipaperista, kortti ja opettajan avustuksella äideille tarjottimet, joilla baban kanssa tarjoiltiin partsille valkoviinispritzer ja herkkuja.



Todellinen yllätys saapui illalla. Mieleenpainuvin lahja, joka pysyy pitkään. Karvainen uusi perheenjäsen saapui Ankarasta Izmiriin, se sai nimeksensä Alex ja ihmettelee edelleen uutta elämäänsä. Alex on ankaralaisen tuttavamme hoitoonsa ottaman katukoiran 8 pennusta yksi, joka sai meiltä kodin. Olimme aamulla eläinlääkärissä ja nyt harjoitellaan taas koiramaista arkea. On niin ihanaa kun kotona kuuluu tasainen tassujen rapina ja märkä kuono tuhisee kainalossa. Hoşgeldin Alex - Tervetuloa Alex!








Kommentit

  1. IIIIhana Alex! Onnittelut. Uusi koti ja uusi koira, voiko enempää toivoa:) Mitä Lara tykkäsi uudesta kaverista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lara on ihan intoa taynna uudesta kaveristaan :)

      Poista
  2. Oi miten suloinen Alex! ♥ Jään innolla odottelemaan koirapäivityksiä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirajuttuja on varmasti tulossa, eiköhan Alex keksi jotain metkuja :)

      Poista
  3. Siis miten ihana Alex. Korvasi kai kaiken harmin ja vaivan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylla korvasi viime paivien harmitukset, ihana pallero :)

      Poista
  4. Voi ihana Alex, hän taisi pelastaa koko viikon. ♥ Spritzer kuulostaisi jokseenkin hyvältä tällä hetkellä, pitääkö tästä valkkaripulloa lähteä ostamaan pitkästä aikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alex on ihana ja valkkarispritzer on niin kesajuoma, nam!

      Poista
  5. Oi miten suloinen Alex:) Onnea uuden perheenjäsenen johdosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Alex on vienyt kaikkien sydamet meilla :)

      Poista
  6. Oi, mikä söpöläinen. Pentukuumeeni yltyy aina koirakuvista.

    VastaaPoista
  7. Voi miten söpö! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!

    VastaaPoista
  8. Voi ihanuus!! Mä jotenkin arvasin, että tätä tuo otsikko meinasi :)

    VastaaPoista
  9. Onpa ihana pieni :) Meilläkin sattumoisin samoin, mies sekä molemmat lapset kipeinä eivätkä nuku ja kaikenlaista muuta, unelmissa muutama minuutti omaa aikaa joku päivä

    Viivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geçmiş olsun, siina onkin hoitaista kun kaikki 3 sairastavat.

      Poista
  10. Ihana Alex! Mikä pikku hurmuri. Tervetuloa Alex blogin suureksi tähdeksi :)
    Ja onnea uudelle asunnolle, kovasti odottelen jo postauksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Alex paasee varmasti blogiin valilla :)

      Poista
  11. Ihana Alex! Onnea ja voimia pentuarkeen! Meilläkin varsinaiseksi äitienpäivälahjaksi kirjattiin kuukauden kulutilaston kiistaton johtaja - Roistopoika.

    VastaaPoista
  12. Ihana Alex! Onnea ja voimia pentuarkeen! Meilläkin varsinaiseksi äitienpäivälahjaksi kirjattiin kuukauden kulutilaston kiistaton johtaja - Roistopoika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillakin on uusi roistopoika, kyllahan tassa pennun kanssa on ollut touhua mutta miten ihanaa kun on karvakorva taas kotona!

      Poista
  13. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta <3

    VastaaPoista
  14. Ihanaa, että Alex pääsi teille rakastavaan kotiin. Iloisia hetkiä teille uuden lemmikin kanssa.

    Venla

    VastaaPoista
  15. Voi että on suloinen! Sai Alex hyvän kodin, onnenpekka ..😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leila :) Haluatko teille toisen koiran, viela on muutama pentueesta vailla kotia :)

      Poista
    2. Kiitos Leila :) Haluatko teille toisen koiran, viela on muutama pentueesta vailla kotia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit, jätä kommentti tai laita sähköpostia!

Suositut tekstit